Mi csak töretlenül gyártjuk…

06/75 417-174

info@azzurro.hu

7030 Paks, Kölesdi út 50.

Anyagszükséglet számítás

Anyagszükséglet számítás

Miből, mennyire van szükség ?

Milyen tartozékok szükségessek, a tetőmhöz?

Hogyan rendeljek, hogy minden egyszerre érjen az építkezés helyére?

Ha ezek a kérdések, Önnél is felmerültek, akkor a legjobb helyen jár, hiszen az Azzurro elkötelezett, a vásárlók teljes körű kiszolgálása mellett. Kollegáink több mint 20 éves tetőcserép gyártási, és eladási tapasztalattal a hátuk mögött, segítenek kiszámolni a tetőhöz tartozó alap illetve kiegészítő cserepek darabszámát illetve hozzá tartozó fém-műanyag kiegészítőket, minden felmerülő költséggel együtt, hogy Önnek egyszerűbb dolga legyen, a tető felújításánál vagy építésénél. Tudjuk, hogy egy építkezésnél, nagyon sok mindenre oda kell figyelni, de leginkább a költségekre, ezért az Azzurro Takarékos Tetőprogramjával, Ön a legjobban jár.

 

Segítenek Önnek az Azzurro termékfelelősei:

Küldje el nekünk tetőjének tervrajzait, méreteit, és termékfelelős kollegánk kiszámolja a szakszerű kivitelezéshez szükséges anyagszükségletét.

 

Mi a teendő ? 

Küldje el az alábbi adatokat, anyagokat e-mailben a vevoszolg@azzurro.hu címre:

  • Az Ön nevét
  • Az Ön e-mail címét – erre a címre küldjük a kiszámolt mennyiségeket.
  • Telefon- vagy mobilszámát (ha kérdésünk merülne fel)
  • Milyen tetőcserepet szeretné a házára?
  • Az építés helyszínét
  • Engedélyezési szintű rajzokat (pdf, jpg, dwg formátumban): alaprajz vagy tetőalaprajz, homlokzatok és metszetek (amelyekből kiderül a tetőhajlásszög és a tető túlnyúlás, vízszintes mérete az eresznél). Ha nem áll rendelkezésére terv rajz , készíthet Ön is, egyszerűen kézzel egyet.*

* Kézi rajz a tető alaprajzi méreteit, hajlásszögét és/vagy a szarufák pontos hosszát tartalmazza! A rajz mellé – lehetőség szerint – kérjük, küldjön fényképet is az épületről! FONTOS, hogy az Ön által megadott méretekből fogunk számolni, így azok pontossága határozza meg a kiadott anyagszükséglet pontosságát!

 

Mit fogok kapni?

Termékfelelős kollégánk olyan anyagszükségletet fog Önnek küldeni, ami tartalmazza a szükséges cserép mennyiséget, és az ajánlott kiegészítők mennyiségeit.